Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

H Artemis είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει ποιοτικά προϊόντα διατροφής εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το σύγχρονο και πολυάσχολο άνθρωπο να απολαμβάνει μια γευστική και ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητα του. Λειτουργούμε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Παλλήνη Αττικής και παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές παραγωγής τροφίμων. Η ιστορία των εγκαταστάσεων μας ξεκινά όταν οι παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα από την Μικρά Ασία, φέρνοντας μαζί τους γεύσεις και μυρωδιές της Ανατολής, και δημιούργησαν μια βιοτεχνία παραγωγής τροφίμων. Αργότερα οι γονείς μας ίδρυσαν την εταιρεία ΠΑΜΦΟΡΟΣ ΓΑΙΑ, παράγοντας πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα σε μια εποχή που η ιδέα της βιολογικής διατροφής δεν ήταν ακόμη ευρέως διαδεδομένη. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και αγνά υλικά, η εταιρεία είχε λάβει το 2003 το Α’ Βραβείο Ποιότητας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το 2018 αναλάβαμε πια εμείς να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά προϊόντων σε ανακαινισμένες εγκαταστάσεις. Είμαστε τρία αδέλφια, ο Ευάγγελος με σπουδές στα Οικονομικά και Μάρκετινγκ, η Αναστασία με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Άννα-Μαρία που σπούδασε Χημικός Μηχανικός. Εφοδιασμένοι με γνώσεις και πολύ όρεξη για δημιουργία, ιδρύσαμε την Artemis. Καινοτομήσαμε παρασκευάζοντας τα πρώτα βιολογικά έτοιμα γεύματα στην Ελλάδα και συνεχίζουμε δυνατά!

Artemis και Φύση

Επιλέξαμε το όνομα Artemis για να τιμήσουμε τον καταπράσινο τόπο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας. Στην Ανατολική Αττική που βρισκόμαστε υπάρχουν πολύ αρχαίοι ναοί που την τιμούν ως προστάτιδα περιοχών με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Η αγάπη μας για το φυσικό περιβάλλον και την υγιεινή διατροφή υπήρξε κίνητρο για την δημιουργία μεγάλης γκάμας βιολογικών και vegan προϊόντων με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία.

Λειτουργούμε πάντα με αφοσίωση στην παραγωγή προϊόντων διατροφής με μεθόδους που διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και συνεισφέρουν στην αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας. Η επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε γίνεται πάντα με γνώμονα αυτές τις προτεραιότητες, και η έμφαση που δίνουμε σε βιολογικά και vegan γεύματα πηγάζει από την αξία που δίνουμε στη φύση και την προστασία της.  

Τα προϊόντα μας

Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση, φτιαγμένα με μεράκι και σπιτική φροντίδα. Πολλές από τις συνταγές μας αναδεικνύουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και αποτελεί στόχο και όραμα για εμάς η προώθηση των αγνών προϊόντων της ελληνικής γης.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν εκτός από έτοιμα γεύματα, αλείμματα, χειροποίητες πίτες, πρωτεϊνικές σαλάτες καθώς και επιλογές με υπερτροφές. Σημαντικό κομμάτι της παραγωγής μας αποτελούν τα βιολογικά προϊόντα καθώς και προϊόντα κατάλληλα για ειδικές διατροφές όπως για χορτοφάγους και vegans.

Οι πελάτες μας

Είμαστε περήφανοι για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουμε με τους πελάτες μας καθώς φροντίζουμε να τους εξυπηρετούμε πάντα με απόλυτη συνέπεια αλλά και ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες τους. Εξυπηρετούμε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες πελάτων που παρέχουν έτοιμα ποιοτικά τρόφιμα όπως:

  • Καταστήματα βιολογικών προϊόντων διατροφής 
  • Καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων  
  • Super Markets και καταστήματα delicatessen 
  • Καφετέριες, εστιατόρια και άλλοι χώροι εστίασης
  • Ξενοδοχεία
  • Χώροι Airbnb που προσφέρουν ποιοτικές προτάσεις διαμονής στους πελάτες τους
  • Εταιρίες που παρέχουν γεύματα στους εργαζομένους τους

Είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας και θα είναι χαρά μας να εξυπηρετήσουμε και τις δικές σας ανάγκες για προϊόντα ισορροπημένης διατροφής σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. 

Υπόσχεση Artemis

Διαρκώς αναζητούμε νέες γεύσεις και βελτιωμένες μεθόδους παραγωγής ώστε να ικανοποιούμε αλλά και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Με το βλέμμα στο μέλλον παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένα προϊόντα και συνταγές. Μας οδηγεί η αφοσίωση μας στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά και το πάθος μας για γευστική και ισορροπημένη διατροφή.

Παραγγελία Χονδρικής.

Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τον τιμοκατάλογο μας, και για να πραγματοποιήσετε άμεσα την παραγγελία σας!

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter