Βιολογικά Παγωτά

Βιολογικά Παγωτά

Bιολογικά Παγωτά

Βιολογικά παγωτά, με γάλα αγελάδος, ρυζιού ή καρύδας, σε κάθε μέγεθος και γεύση! Με επιλογές για Vegeterian & Vegan.

Με αγελαδινό γάλα

Βιολογικά παγωτά με αγελαδινό γάλα της εταιρείας ICE CREAM FACTORY από την Ολλανδία, πιστοποιημένα απο τον Οργανισμό " SKAL". Δεν περιέχουν γλουτένη ( <20 ppm ) και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους.

Με γάλα καρύδας ( vegan )

Vegan βιολογικά frozen yoghurt από γάλα καρύδας της εταιρείας ABBOT KINNEY'S από την Ολλανδία, με πιστοποίηση από τον οργανισμό "SKAL". Δεν περιέχουν λακτόζη' ( <100ppm ) , γλουτένη ( <20 ppm ) και σόγια. Παράγονται σε εγκαταστάσεις που επεξεργάζονται γαλακτοκομικά προιοντα και ενδέχεται να περιέχουν ίχνη γάλακτος.

Με γάλα ρυζιού ( vegan )

Vegan Βιολογικά παγωτά από γάλα ρυζιού της εταιρείας Bonvita από την Ολλανδία. Πιστοποιημένα από τον οργανισμό SKAL. Δεν περιέχουν λακτόζη ( <100 ppm ) και γλουτένη ( <20ppm/ ενδέχεται να μην περιέχει ίχνη. )

Γρανίτες

ρανίτες FRWITWAVE από βιολογικό χυμό 4 φρούτων ( κόκκινο βατόμουρο, λεμόνι, ανανάς, πορτοκάλι ) από την Ολλανδία. Πιστοποίηση από τον οργανισμό " SKAL" . Δεν περιέχουν γλουτένη ( <20 ppm ) , λακτόζη ( <100 ppm ) και Σόγια. Είναι κατάλληλα για vegans και χορτοφάγους.

Comments are closed.

Παραγγελία Χονδρικής.

Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τον τιμοκατάλογο μας, και για να πραγματοποιήσετε άμεσα την παραγγελία σας!

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter